Política

L’Ajuntament de Sant Cugat blinda Noa de l’intent de boicot

El Consistori adopta mesures per evitar fets com els produïts l'11 de Setembre passat

“No caurem en l’error de fer el ridícul com va passar l’11 de Setembre”. L’Ajuntament de Sant Cugat no té intenció que es reprodueixi la polèmica desfermada arran de l’actuació de la cantant Noa durant la Diada. Des del consistori es minimitza la repercussió que pugui tenir la protesta que alguns grups propalestins preparen per boicotejar l’actuació que la intèrpret durà a terme el 26 de novembre –“seran quatre gats”, sosté el tinent d’alcalde de Cultura, Xavier Escura–, però consideren un “honor” que la cantant israeliana actuï a Sant Cugat, de manera que extremaran les mesures de seguretat per blindar-la.

L’actuació tindrà lloc en el marc de la programació del Teatre Auditori Municipal i, en principi, quedarà restringida a l’interior del recinte. Segons el tinent d’alcalde, la presència de Noa a Sant Cugat es va lligar molt abans de la polèmica de la Diada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.