Política

De Juana Chaos podria haver-se fugat d'Irlanda del Nord

L'exprès etarra porta més d'un mes sense presentar-se a la comissaria de Belfast

L'exprès etarra José Ignacio de Juana Chaos, requerit per la justícia espanyola, porta més d'un mes sense presentar-se a la comissaria de Belfast, a Irlanda del Nord, tot i que tenia l'obligació de fer-ho cada dia, segons ha confirmat una portaveu de l'oficina del cap de la judicatura nord-irlandesa.

Les mateixes fonts han informat que la Fiscalia, que representa els interessos de l'Estat espanyol en aquest cas d'extradició, ha sol·licitat revocar la llibertat sota fiança davant el president de la judicatura nord-irlandesa i el jutge McCloskey.

"El tribunal ha estat informat que [De Juana] no s'ha presentat a la policia de Belfast ni es trobava a l'adreça facilitada a la policia des de fa més d'un mes", ha afegit la portaveu. "El cas s'ajorna fins a una nova vista, que tindrà lloc el 14 de maig per donar temps [a les parts] a presentar nova documentació", ha precisat la mateixa font.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.