Política

Chávez decideix tancar la polèmica amb Espanya

El president veneçolà considera "acceptable" l'aclariment fet pel ministre d'Afers Estrangers espanyol, Miguel Ángel Moratinos, sobre la presumpta relació entre Caracas amb ETA i les FARC

El president de Veneçuela, Hugo Chávez, considera "acceptable" l'aclariment fet pel ministre d'Afers Estrangers espanyol, Miguel Ángel Moratinos.

Aquest va desmentir dijous passat que demanés a Veneçuela "explicacions", sinó que s'havia limitat a sol·licitar "informació" sobre la sentència de l'Audiència Nacional que assenyala indicis de la presumpta "col·laboració governamental" de Caracas amb ETA i les Forces Revolucionàries de Colòmbia (FARC).

"La resposta del govern espanyol ha estat acceptable. Han dit que han demanat informació i no explicacions. (...) Diguem que les coses tornen al seu curs gràcies a la maduresa del president Zapatero i del seu ministre", ha dit el mandatari veneçolà durant la inauguració de la seu del Centre de Coordinació de la Policia Nacional Bolivariana (PNB).

"La dreta espanyola i feixista europea rep ordres de l'imperi i té diaris, jutges, televisors, corts internacionals, amb els quals carreguen. Hi ha una ofensiva contra Veneçuela", ha afegit, en declaracions recollides per la cadena VTV.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.