Política

El PP de Barcelona creu que la Generalitat promou un efecte crida de radicals i okupes

Fernández Díaz lamenta l'absolució de la majoria d'estudiants que van participar en les protestes contra la implantació del Pla de Bolonya

El president del PP de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat avui que amb l'absolució de la majoria d'estudiants que van participar en les protestes contra la implantació del Pla de Bolonya, la Generalitat promou un efecte crida a radicals i okupes que "veuen que a Barcelona queden impunes els seus actes".

Fernández Díaz ha criticat que la majoria dels acusats fossin absolts per defectes en les citacions, i ha demanat explicacions a la consellera de Justícia, Montserrat Tura, i al conseller d'Interior, Joan Saura.

Segons Fernández Díaz, Barcelona és "xauxa" per als delinqüents i per a aquells que no respecten la convivència, i ha assegurat que amb les absolucions "els radicals s'encoratgen, es genera decepció en la policia, i impotència entre els ciutadans".

El líder del PP en el consistori ha reclamat "fermesa i mà dura contra delinqüents, incívics i antisistema" i ha mostrat la seva preocupació perquè durant les reunions que se celebrin a Barcelona amb motiu de la presidència espanyola de la Unió Europea, la ciutat es pugui omplir d'"antisistemes atrets per la permissivitat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.