Política

Els lectors d''El Mundo' proclamen la seva catalanofòbia

El 56% dels internautes que llegeixen aquest diari se senten catalanòfobs

Després que el vicepresident tercer del govern espanyol, Manuel Chaves, critiqués la "catalanofòbia" del PP per rebutjar el nou model de finançament de Catalunya, el diari El Mundo ha preguntat avui sobre aquesta qüestió a la versió digital.

En tancar l'enquesta, a les 20h d'aquest vespre, havien votat 26.648 persones. El 56% dels lectors, que representen 14.981 vots, han dit que se senten catalanofòbics, i un 44%, 11.667 internautes, asseguren que no ho són.

El resultat de l'enquesta d'El Mundo deixa ben clar que un nombre important de lectors del diari no té cap inconvenient a fer palesa la seva catalanofòbia. O sigui que, malgrat que la direcció del PP –aquest dimecres a través de la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal– nega qualsevol acusació d'atiar l'animadversió contra Catalunya, el cert és que el mitjà de comunicació del qual es diu que marca l'agenda del partit afirma una cosa diferent. I això deixant a banda la posició que tradicionalment ha adoptat el PP en relació a l'Estatut, a la llengua o, com ara, al finançament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.