Política

Un militar veí de Mollet del Vallès mor en un atac a l'Afganistan

John Felipe Romero Meneses, de 21 anys, formava part d'un comboi de l'exèrcit espanyol, que ha estat atacat amb una mina antitanc al nord de Qala-i-Naw

Un militar veí de Mollet del Vallès ha mort a l'Afganistan i sis més han resultat ferits de diversa consideració després d'un atac a un comboi espanyol que escortava a una caravana del Programa Mundial d'Aliments de la ONU, segons fonts del ministeri de defensa.

L'atemptat ha estat al nord de Qala-i-Naw (Afganistan), al pas de Sangatesh, quan ha explosionat una mina antitanc de gran potència.

Per l'explosió ha mort John Felipe Romero Meneses, de nacionalitat colombiana i de 21 anys, que vivia a Mollet del Vallès, segons les mateixes fonts.

Des que les primeres unitats espanyoles van arribar al país asiàtic a finals de 2002, 92 militars espanyols han mort a l'Afganistan durant la seva participació a la Força Internacional d'Assistència a la Seguretat (ISAF) i en la missió Llibertat Duradora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.