Política

El PNB adverteix que Euskadi no és un altre Perejil per conquerir

Iñigo Urkullu lamenta  la col·locació per part de militars de l'exèrcit de Terra d'una gran bandera espanyola al cim de la muntanya de Gorbea

El president del PNB, Iñigo Urkullu, ha afirmat des del com del Gorbea que "Euskadi no és Perejil, ni un punt estratègic en què alguns clavin els seus estandards com a signe de conquesta".

Urkullu ha pujat fins a la creu de ferro ubicada al cim d'aquesta muntanya acompanyat d'altres dirigents del PNB a Biscaïa, Andoni Ortuzar, Josu Erkoreka i Izaskun Bilbao, i de prop d'un miler de persones que han secundat la crida dels nacionalistes per desplegar una gran ikurrina.

L'executiva del PNB havia convocat una marxa simbòlica duent una ikurrina a les espatlles, en senyal de rebuig a la col·locació per part d'un grup de militars de l'exèrcit deTerra d'una bandera espanyola gegant sobre aquesta creu durant unes maniobres realitzades la setmana passada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.