Política

De la Vega promet un acord "just, solidari i bo per a tothom"

La vicepresidenta ha donat per fet que l'acord, amb tots els territoris, es formalitzarà la setmana que ve

"Serà un acord just, solidari i bo per a totes les comunitats, per a Catalunya i per a tots els ciutadans, visquin on visquin." Així ha definit la vicepresidenta primera del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, l'acord pel finançament que, suposadament, és a punt de tancar-se en les pròximes hores.

“Estic convençuda que en molt poc temps, molt poc temps, hi haurà un acord", ha dit De la Vega, que després del consell de ministres d'aquest divendres ha volgut destacar que el govern espanyol manté la filosofia del cafè per a tothom. "El més important és l’esforç i la generositat que estan mostrant totes les parts" en la negociació. "És lògic que en l'últim tram de les negociacions tothom defensi els seus interessos, però garantirem que l'acord serà bo per a tots els ciutadans, visquin on visquin", ha sentenciat.

La vicepresidenta ha donat per fet que l'acord, amb tots els territoris, es formalitzarà la setmana que ve al Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF), que es convocarà per dimarts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.