Política

Aguirre planta Rajoy i no assisteix a la reunió extraordinària del comitè executiu nacional del PP

La presidenta de la Comunitat de Madrid creu que així "reflexionaran amb més llibertat" sobre el cas Cobo

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, no ha assistit aquest matí al comitè executiu nacional del PP. I no ho ha fet, segons ha explicat, perquè "molt probablement es parlarà del cas Cobo" i, al seu entendre, "reflexionaran amb més llibertat i més tranquil·litat" amb la seva absència.

Dit això, ha reconegut que és "estranyíssim" que no assisteixi a la reunió del comitè executiu nacional del PP, ja que sempre que pot, "ho fa".

Cal recordar que Aguirre ha demanat una sanció "exemplar" per al número dos d'Alberto Ruiz Gallardón, després que la setmana passada afirmés en una entrevista al diari El País que era de "vòmit" el que l'entorn d'Aguirre estava fent amb Rodrigo Rato.

Cobo ha estat citat per demà dimecres davant el comitè de drets i garanties del PP.

La presidenta de la Comunitat de Madrid s'ha traslladat aquest dimarts a Majadahonda per inaugurar una escola infantil. A la reunió del comitè executiu sí que hi han anat l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, i el vicealcalde, Manuel Cobo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.