Política

Rajoy comparteix les acusacions de Cospedal i denuncia "l'inquisició" contra el PP

El PP sol·licitarà la convocatòria de la diputació permanent del Congrés perquè el ministre de l'Interior expliqui el que ha passat a les Balears amb la detenció de militants del PP suposadament relacionats amb el cas Palma Arena

El president del PP, Mariano Rajoy, ha afirmat que ell i "tot el partit" comparteixen les acusacions emeses la setmana passada per María Dolores de Cospedal sobre unes presumptes escoltes il·legals a dirigents populars i ha assegurat que existeix una espècie "d'inquisició" contra el PP.

Així ho ha assegurat en una compareixença després d'una visita al nou edifici del Museu de Pontevedra, on ha denunciat els "judicis paral·lels" i "les detencions televisades" de destacats membres del partit.

El líder popular ha considerat "inadmissible i inacceptable" aquesta situació i ha informat que el seu partit demanarà explicacions i sol·licitarà la convocatòria de la diputació permanent del Congrés perquè el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, expliqui el que ha passat a les Balears amb la detenció de militants del PP suposadament relacionats amb el cas Palma Arena.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.