Política

Renyer compara Carretero amb Hugo Chávez

El crític de Reagrupament assegura que no posa el seu càrrec a disposició de Carretero, només de l'assemblea nacional. Es desvincula totalment de Reagrupament

Un dels crítics amb Joan Carretero i fins ara membre de la junta directiva de Reagrupament, Jaume Renyer, exposa en el seu blog les raons que l'han portat a dimitir i– abandonar l'associació després de la crisi oberta, que assegura que és més pròpia d'un règim "com el d'Hugo Chávez que no pas d'una democràcia nòrdica". A més, assegura que no posa el seu càrrec a disposició de Carretero "sinó del Parlament o dels associats a Reagrupament constituïts en assemblea nacional".

"Sóc un home de paraula i em sembla inconcebible que algú que ha dimitit –per purgar els dirigents que no són del seu gust– s'ho repensi i que els militants ho acceptin com si res hagués passat", assegura.

Per Renyer, els dirigents de Reagrupament que han dimitit amb Carretero al capdavant han contradit "reiteradament -en el fons i en la forma- allò que teòricament diuen defensar, llevant credibilitat i congruència als propòsits fundacionals i a la ponència política aprovada el 3 d'octubre passat".

També critica que Carretero animi els associats a unir-se a Joan Laporta, el projecte del qual, segons diu Renyer, "poca cosa té a veure amb el de Reagrupament". A més, critica que s'hagi expressat d'aquesta manera sense que "s'hagi discutit en cap òrgan de direcció i menys encara consultat amb els associats".

Per tot plegat, Renyer afirma que no vol "participar en una operació de confusió, plena d'incoherències, i una purga més pròpia del règim d'Hugo Chavez que d'una democràcia nòrdica". I acaba dient: "No solament dimiteixo com a membre de la Junta Directiva sinó que em desvinculo totalment d'allò que pugui fer Reagrupament Independentista a partir d'avui mateix", conclou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.