Política

Els crítics demanen a Joan Puigcercós "un no clar i definitiu del partit"

Uriel Bertran creu que Madrid vol "perpetuar l'espoli fiscal" i recorda que demanarà el referèndum intern si la direcció cedeix en els pròxims dies

"Aquest model és bastant pitjor fins i tot del que ens pensàvem, perquè dels 2.100 milions addicionals per al primer any només se'n consolidarien 1.600, de manera que perpetuaria l'espoli fiscal." Aquesta és la visió que en té Uriel Bertran, el líder d'Esquerra Independentista.

Els crítics d'ERC esperan ara "un no clar i definitiu" a l'última proposta de Madrid, si no varia substancialment. "És que això ja no es mourà, segur que està tancat del tot", vaticina Bertran.

En aquestes circumstàncies, els Esquerra Independentista manté que diumenge, quan es reuneixi l'executiva nacional d'ERC en pes, haurà de plantar-se definitivament i, "quan el PSC imposi el model de Madrid, haurà de trencar el tripartit". "I si no s'acaben de decidir, convocarem el referèndum intern", anuncia Bertran, que recorda que tenen els signatures necessàries per fer-ho.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.