Política

Zapatero assegura que es començarà a crear ocupació en el segon trimestre del 2010

El president del govern espanyol xifra en 15.000 milions d'euros el cost dels subsidis d'atur l'any que ve

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat aquest dilluns que l'economia espanyola començarà a crear ocupació neta d'aquí un any.

"És prematur fer un vaticini, ha de correspondre a un cert creixement de l'economia espanyola. Espero que en el segon trimestre del 2010 puguem veure ja símptomes positius", ha afirmat el president de l'executiu espanyol en una entrevista a la Cadena Ser.

De nou, Rodríguez Zapatero ha considerat que el pitjor de la crisi econòmica ja ha passat i que el "moment més dur" de la recessió s'ha produït en el primer i segon trimestre d'aquest any, si bé ha subratllat que encara existeix per davant una "gran tasca".

"La recuperació econòmica haurà de començar el 2010, però el tema fonamental ha estat en la recuperació de l'ocupació, i mentrestant en la protecció social a la desocupació", ha dit.

En aquest sentit, el president del govern de l'Estat ha quantificat en 15.000 milions d'euros el cost dels subsidis d'atur el 2010, xifra que queda per sobre dels 10.000 milions d'euros que l'executiu de Zapatero preveu recaptar amb la pujada d'impostos aprovada aquest cap de setmana.

"Hem de sortir tots junts de la crisi i amb la màxima cohesió social", ha dit Rodríguez Zapatero.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.