Política

Detenen el portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma i quatre càrrecs més per un altre cas de corrupció

Entre els cinc arrestats hi ha l'exdirector general d'Esports del govern de Jaume Matas i l'exgerent del velòdrom Palma Arena, que haurien fet construir l'equipament amb un preu inflat

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma i exregidor d'Esports del mandat passat, Rafa Durán, ha estat detingut aquest dimecres al migdia per la seva presumpta implicació en un cas de corrupció en la construcció del pavelló del Palma Arena durant el mandat de Jaume Matas.

També s'han detingut quatre persones més. La policia també ha registrat les oficines de l'empresa de comunicació Nimbus de la capital balear. Entre els arrestats, hi ha l'exgerent del Palma Arena, Jorge Moisés, el director de Nimbus, Miguel Romero, l'exdirector general d'Esports del govern de Matas i una altra persona, de la qual de moment només se'n saben les inicials: I.A.S.

Les detencions s'han produït en el marc d'una sèrie d'escorcolls que la policia judicial ha fet al Palma Arena i a l'empresa de comunicació Nimbus, on la Fiscalia Anticorrupció hauria trobat algunes presumptes irregularitats en aquesta infraestructura esportiva impulsada i inaugurada per l'expresident del Govern Balear, Jaume Matas.

La Fiscalia intenta descobrir per què l'obra executada per la Unió Temporal d'Empreses que va construir el velòdrom (Melcior Mascaró i FCC) va costar 90,6 milions, un 89% més del que marcava el pressupost inicial. La UTE reclama ara a l'actual govern la diferència de preu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.