Política

L'Ajuntament d'Arenys presentarà un recurs d'apel·lació contra l'anul·lació del seu suport a la consulta

Un tribunal de tres jutges hauran de tornar a analitzar el cas, però serà quan la consulta ja s'hagi fet

L'advocat de l'Ajuntament d'Arenys en el cas de la consulta popular, l'exconseller Salvador Milà, presentarà un recurs d'apel·lació contra la decisió judicial, feta pública aquest dimecres, de suspendre l'acord de ple del 4 de juny que donava suport al referèndum organitzat pel Moviment Areyenc per l'Autodeterminació (MAPA).

La resolució del jutjat contenciós administratiu número 14 de Barcelona ha tancat l'afer només provisionalment: obligarà a fer la consulta fora de les dependències municipals, perquè no hi ha temps material de discutir un altre recurs abans de diumenge, però l'afer continuarà obert sobre el paper.

L'Ajuntament esgotarà totes les vies possibles per intentar que la justícia li doni la raó, encara que sigui a toro passat. Amb aquest objectiu es presentarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), a la sala del contenciós administratiu, un recurs que hauran d'analitzar tres jutges, que tindran la possibilitat d'esmenar o ratificar la interlocutòria de la magistrada Emilia Giménez Yuste.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.