Política

EUA reobre la seva ambaixada al Iemen

L'havia tancat diumenge passat per motius de seguretat. La britànica i la francesa han tornat a la feina però a porta tancada

Estats Units ha reobert avui la seva ambaixada al Iemen, després d'haver-la tancat diumenge passat per motius de seguretat, segons ha confirmat una font de la legació diplomàtica nord-americana a Sanà.

"Hem obert altre cop", ha afirmat aquest portaveu, un dia després que les forces de seguretat iemenites matessin dos milicians d'Al-Qaida, acusats de participar en les amenaces contra les institucions diplomàtiques occidentals.

Per la seva banda, les ambaixades britànica i francesa han reprès les seves activitats tot i que estan treballant a porta tancada, segons han indicat fonts de les dues legacions.

Altres països, com Itàlia i els Països Baixos, també han anunciat mesures d'excepció aquests dies davant de la por de possibles atacs


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.