Política

Un diputat del PSOE vesteix Franscico Camps de Jean Paul Gürtel al seu blog

Henrick Campos dóna per fet que el president valencià va rebre favors de la trama de corrupció malgrat la decisió del TSJPV

El diputat del PSOE al Congrés per València Herick Campos Arteseros ha publicat en el seu espai personal d'internet un muntatge fotogràfic del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, amb un vestit "Jean Paul Gürtel" i manilles. La imatge, del blog Cibergwuenza va acompanyat del text "La Audiencia Nacional y el Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana presenta: Moda Camps".

Amb la imatge, el parlamentari socialista adjunta un text en què al·ludeix al president de la Generalitat Valenciana que “s'ha fet el fons d'armari amb regals procedents de la trama corrupta”, la qual a més s'ha “beneficiat desenes de contractes públics a València per valor de vuit milions d'euros”.

Herick Campos es pregunta si és “acceptable que un polític pugui rebre regals i afecte d'una trama corrupta que està sent investigada judicialment per diversos tribunals, entre altres coses per l'intercanvi de regals per contractes adjudicats des d'administracions del PP”. El diputat valencià retreu als populars que s'atreveixin a dir que el PSOE ha posat en marxa una trama. En aquest sentit, es pregunta si “el Bigotes o Correa són militants infiltrats del PSOE” i acusa el PP d'haver posat en marxa “la tàctica del calamar per tacar-ho tot”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El Consell de la República, a punt per al retorn de Puigdemont

barcelona

El PSC es conjura perquè Paneque sigui alcaldessa de la ciutat

girona
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona