Política

Laporta dóna a conèixer el seu ideari polític

Ho farà aquest dilluns al migdia a través de la web laporta2010.cat

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, revelarà aquest dilluns a través d'una web el seu ideari polític, sense donar a conèixer encara amb qui participarà als comicis autonòmics previstos per a la tardor.

Laporta, que ha flirtejat amb Reagrupament, després de la negativa d'ERC i CiU a incorporar-lo a les seves llistes, penjarà al migdia un article a laporta2010.cat, segons han explicat fonts pròximes a Laporta.

En aquest primer article no està previst que anunciï encara el seu salt a la política, tot i que han apuntat que el lloc web pot ser el canal per fer oficial el començament de la seva carrera política.

Laporta ha descartat presentar oficialment la web en roda de premsa, que vol fer servir per comunicar-se amb els seus simpatitzants sense que hi hagi "filtres" mediàtics que manipulin el seu missatge.

La web es va registrar fa poc més de dues setmanes, i de moment només es pot llegir el missatge "pròximament laporta2010.cat", situat en un fons blau, amb una bandera catalana i un rellotge digital que marca un compte enrere que finalitza aquest dilluns a les 12.00 hores.

Laporta també utilitza des de fa tres setmanes la xarxa social Twitter per llançar alguns missatges. En el seu últim missatge va dir: "Amics i amigues, dilluns que ve us espero a laporta2010.cat, des d'on compartiré amb tots vosaltres els meus pensaments sobre Catalunya".

Va estrenar el seu perfil social el 9 de febrer amb un breu escrit precisament per anunciar la seva web amb aquestes paraules: "Benvinguts! Molt aviat ens trobarem en el meu nou lloc web: laporta2010.cat. Tots junts farem país!".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona