Política

Un regidor del PSC a Puigcerdà es passa a Reagrupament

Ramon Serra assegura sentir-se més "pròxim" al projecte de Joan Carretero que al seu partit. L'agrupació socialista de la Cerdanya li demana que renunciï a l'acta i es doni de baixa del partit

El regidor del PSC al govern de Puigcerdà, Ramon Serra, ha anunciat a la direcció del seu grup la decisió d'ingressar a Reagrupament, el moviment liderat per Joan Carretero. De moment, el regidor de Governació de Puigcerdà, que fa dos anys que ha evidenciat el seu distanciament amb el PSC des de fa dos anys, ha avisat que quan Reagrupament esdevingui un partit té previst afiliar-s'hi, encara que això li suposi haver de deixar la militància del PSC.

Segons ha publicat el diari Regió7, Serra manté que ara per ara se sent "més pròxim" als plantejaments de Reagrupament que als del PSC. Quan arribi l'hora de la tria, analitzarà si deixa o no la plaça de regidor.

La reacció del partit socialista de Puigcerdà no s'ha fet esperar. L'executiva de l'Agrupació de la Cerdanya del PSC ha fet públic un comunicat en què insten Serra a renunciar a l'acta de regidor i li demanen que es doni de baixa com a militant del partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.