Política

Almenys 15 ferits en l'explosió d'una bomba a Istanbul

L'atac ha succeït al pas de l'autobús pel suburbi Kucukcekmece, quan circulava al costat d'un hospital. El primer ministre rus, Vladimir Putin, o el president iranià, Mahmoud Ahmadinejad, assisteixen aquests dies a la Conferència sobre Interacció i Mesures de Confiança a l'Àsia que se celebra a Istanbul

Almenys quinze persones han resultat ferides en l'explosió d'una bomba al costat d'un autobús de la policia turca aquest dimarts a Istanbul, segons l'agència estatal de Turquia Anatolian.

L'atac ha succeït al pas de l'autobús pel suburbi Kucukcekmece, quan circulava al costat d'un hospital. "Hi ha hagut una explosió. Hi havia una bomba col·locada al costat de la carretera que ha explotat quan ha passat l'autobús. Es podria tractar d'una explosió controlada per control remot", ha explicat el cap de la policia de la ciutat, Huseyin Capkin

Segons Capkin, la policia està "investigant l'incident", i encara no se sap qui podria estar darrere d'aquest atac.

A Istanbul s'està celebrant la Conferència sobre Interacció i Mesures de Confiança a l'Àsia (CICA, sigles en anglès) amb l'assistència de líders polítics com el primer ministre rus, Vladimir Putin, o el president iranià, Mahmud Ahmadinejad.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.