Política

Saura nega haver dit que el govern difícilment aprovarà la llei de vegueries aquest mandat

El conseller d'Interior i Relacions Institucional es desvincula davant els seus companys de govern d'unes declaracions recollides per l'AVUI sobre la dificultat d'arribar a un acord dins el tripartit

El conseller d'Interior i Relacions Institucional, Joan Saura, s'ha desvinculat aquest dimarts davant els seus companys de govern d'unes declaracions recollides per l'AVUI sobre la dificultat d'arribar a un acord dins el tripartit sobre la llei de vegueries dintre d'aquesta legislatura.

El conseller de Política Territorial Joaquim Nadal, en funcions de portaveu del govern, ha explicat aquest dimarts la decisió del president José Montilla d'ajornar indefinidament l'aprovació de la llei de vegueries i ha precisat que el cap de l'executiu havia estat l'únic component del govern a parlar del tema. El mateix Nadal ha reblat, però, que Joan Saura també havia parlat de la llei, però només per desmentir davant els seus companys de gabinet que hagués fet unes declaracions que l'AVUI recollia aquest dimarts en portada.

Això no obstant, les opinions de Saura sobre la possibilitat que la llei de vegueries tingui llum verda aquest mandat havien estat divulgades per l'agència Europa Press i una opinió semblant a la del conseller l'havia donat la portaveu d'ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.