Política

Aguirre i Camps plantaran Rajoy a la convenció del PP a Barcelona

Els dos barons territorials esgrimeixen motius d'agenda per no assistir al discurs de clausura del líder del PP de demà

La presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, i el del País Valencià, Francisco Camps, seran demà els únics barons territorials del PP que no assisteixin al discurs de clausura de la Convenció que efectuarà el líder, Mariano Rajoy. La direcció del partit ha recalcat que les raons que han esgrimit tots dos per explicar les seves absències estan "més que justificades".

Aguirre ha al·legat motius familiars per absentar-se demà de la jornada de clausura, ja que un parent seu es troba en "delicat estat de salut", segons la versió de les fonts de la direcció.  Camps ha argumentat "raons d'agenda", en concret dues cites, una aquesta nit -un sopar amb el president del Banco Santander, Emilio Botín, i el de Ferrari, Luca di Montemezolo- i l'altre al matí, a Xest, al circuit "Ricardo Tormo", on tindran lloc les proves "World Finals" de l'escuderia italiana amb la presència del pilot Fernando Alonso.

La direcció del PP es troba "satisfeta" per la presència dels dos barons territorials en la Convenció, sobretot perquè han assistit al dinar que Rajoy ha mantingut avui amb tots els presidents autonòmics del seu partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.