Política

De Cospedal considera "un error terrible" que Aguirre no anés a l'executiva del PP

La secretària general i número dos del partit assegura que per molts aquesta actitud ha estat considerada "una falta de respecte"

La secretària general i número dos del PP, María Dolores de Cospedal, considera "un error terrible" que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, no anés aquest dimarts al comitè executiu nacional del PP i creu que la seva assistència hauria estat més "coherent" i "respectuosa" amb els presents.

En declaracions a la Cadena COPE i Onda Cero, De Cospedal ha afirmat que a molts dels intervinents els "va estranyar" l'absència d'Aguirre i la van veure com "una falta de respecte" al conjunt del partit. "Quan es convoca un comitè executiu perquè són coneguts els problemes que s'han produït en què hi participen de manera important diverses persones, el més lògic és ser-hi present i parlar de tot el que s'hagi de parlar en els òrgans del partit", ha estimat.

"Des del meu punt de vista ha estat un error terrible i hauria estat més coherent i respectuós que tothom hagués estat present al comitè executiu", ha subratllat, abans d'apuntar que ahir van assistir-hi gairebé tots els barons, excepte dos presidents autonòmics que es van excusar "un per raons de salut i un altre per raons de força major". "Tothom esperava veure-la, hauria estat bo per a ella, però cadascú pren les seves decisions i respon de les seves actuacions. No respondré jo per ella", ha reblat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.