Política

Expectació a Silla davant els caps de llista dels partits polítics locals

Pel que respecta als partits polítics se suposa que han de començar a dir alguna cosa, respecte del compliment o incompliment del programa electoral, els socialistes i de l'actuació que han fet, al llarg del període que s'acaba, els regidors dels partits democràtics de l'oposició: populars, nacionalista i verd. La impressió que donen no és, precisament, d'haver fet molta oposició, o almenys el veïnat té aquesta opinió, especialment des que ha desaparegut la televisió local i no es retransmeten els plenaris.

A més, uns i altres han de moure fitxa sobre els respectius cartells electorals. Començant pel partit socialista, que ha d'aclarir el dia 23, definitivament, qui encapçala la propera llista electoral, si Baixauli o si el secretari local Vicent Zaragozà. Sembla que les opcions estan prou igualades, amb un lleuger avantatge de Zaragozà; les enquestes, però, són molt clares: amb l'actual alcalde els socialistes ho tenen molt malament; amb el secretari, ho tenen millor. En qualsevol cas, qui finalment decideix en aquest partit és València i Madrid i tothom recorda que l'assemblea de Silla votà, en l'anterior contesa electoral, per Núria López i València nomenà Baixauli, cosa que creà un cisma local, que encara no s'ha superat.

Els populars sembla que continuen buscant el nou cap de llista, i no el troben. L'única cosa certa és que Isidro Prieto no repetirà. Els Verds encara no han fet pública la seua decisió, ni tampoc EU, sols se sap és que ambdues formacions es presentaran a les eleccions. L'únic partit que continua tenint clar que el seu cap de llista és Josep Lluís Melero és el Bloc; també estan a punt de fer públics els noms dels cinc primers membres de la llista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.