Política

Trias: "El cas Millet és esperpèntic i tots hem fet el ridícul, des de la societat civil fins a les administracions i la justícia"

El líder de CiU a Barcelona diu que la seva il·lusió és "governar en minoria"

El líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha qualificat el cas Millet d'"esperpèntic", en què "tots hem fet el ridícul, les administracions, la societat civil i la justícia".

Segons ha explicat Trias a TV3, el cas Palau de la Música "ens ha posat en ridícul" perquè s'ha fet evident que "els mecanismes de control que haurien d'haver funcionat no ho han fet".  "No entenc, per exemple, que ningú sabés que les bodes de les filles de Fèlix Millet les pagaba el Palau de la Música i no el mateix Millet", ha remarcat. "Ens pensàvem que era un gran mecenes i ha resultat que no", s'ha lamentat.

Sobre l'ajuntament de Barcelona, Trias ha assegurat que la seva "il·lusió" és "governar en minoria amb suports externs" i que per aquest motiu no pensa "deixar de banda ningú".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.