Política

Sánchez Camacho insta Bárcenas a renunciar a l'escó del Senat

La presidenta del PP destaca que Rajoy ha reaccionat a la imputació de Bárcenas més ràpidament que Montilla amb el cas Pretòria

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha instat aquest dissabte l'extresorer popular i imputat en el cas Gürtel, Luis Bárcenas, que reflexioni sobre la possibilitat d'abandonar el seu escó com a senador.

A la presentació a Barcelona dels caps de llista del PP per a les pròximes eleccions catalanes, previstes per a la tardor, Sánchez-Camacho ha agraït a Bárcenas que sol·licités finalment la baixa temporal com a militant del PP, però l'ha comminat a reflexionar sobre si ha de seguir sent senador.

En qualsevol cas, Sánchez-Camacho ha destacat que el líder del PP, Mariano Rajoy, ha reaccionat a la imputació de Bárcenas "amb molta més rapidesa" que amb la que va respondre el president de la Generalitat, José Montilla, quan es va destapar el "cas Pretòria", que va suposar la detenció del ja exalcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, llavors militant del PSC.

Per a Sánchez-Camacho, en la investigació del cas Gürtel no s'ha guardat el secret de sumari i s'han vulnerat els drets judicials, cosa que estima que "no ha ocorregut en altres casos de corrupció com el cas Millet o el Pretòria".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.