Política

Puigcercós recomana als socialistes que "els debats interns" es quedin "a casa"

El líder d'ERC defensa, al seu bloc, la tasca política del tripartit, però retreu als socialistes catalans que els seus problemes interns els traslladin al govern

“No ens deixem enganyar pel soroll mediàtic”. Aquesta és la recomanació que fa Joan Puigcercós, líder d'ERC, arran de les declaracions d'Ernest Maragall sobre la “fatiga” dels catalans vers el tripartit.

Així ho ha dit en la seva última entrada del seu bloc sota el títol Els debats interns, a casa, on el republicà recomana al conseller Maragall i al conseller Castells que els debats interns que esdevinguin dins del PSC “no els traslladin al govern”, “perquè això sí que és un estorb i una actitud estèril”.

Em l'article, Puigcercós també retereu als socialistes catalans que de tant en tant reclamin un grup propi al Congrés dels Diputats “però que en canvi, no traslladen als òrgans interns”.

I és que el republicà ho té clar: “hi ha debats que, per ser presos seriosament, s'han de fer allí on els correspon”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.