Política

L'empresariat català dóna per bona l'oferta de Madrid

Tant la Cambra de Comerç de Barcelona com la patronal Foment del Treball donen per bona l'oferta de finançament que té la Generalitat sobre la taula

Tant la Cambra de Comerç de Barcelona com la patronal Foment del Treball donen per bona l'oferta de finançament que té la Generalitat sobre la taula i que preveu que Catalunya rebi entre 3.400 i 3.600 milions d'euros en l'any 2012.

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, valora positivament aquesta proposta.

Des de Foment del Treball també es veu amb bons ulls l'última oferta del govern espanyol, ja que respecta el principi d'ordinalitat i garanteix més recursos econòmics per a Catalunya, que per primera vegada en la seva història disposarà d'uns recursos per càpita superiors a la mitjana.

"Valorem positivament qualsevol avanç en les negociacions que porti a una millora del finançament. Ara caldrà veure si la proposta que surt avui és bona i estable", ha assenyalat un portaveu de la patronal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.