Política

Nadal reclama a Mas que "doni la cara" en el Cas Millet i que no utilitzi com a "excusa" la proximitat de les eleccions

El conseller ha dit que el PSC està "sospesant" la idea d'afegir-se a la petició per crear una comissió d'investigació al Parlament per aclarir la relació entre el finançament de la fundació Trias Fargas de CDC

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat i primer secretari del PSC a Girona, Joaquim Nadal, ha demanat al president de CiU, Artur Mas que "doni la cara" sobre el cas Millet.

"S'ha acabat l'època de les excuses, ara és l'època de les explicacions" ha afirmat Nadal, afegint que "no cal excusar-se en què ara estem a prop de les eleccions" ni que els altres partits vulguin fer "guerra bruta".

"No és això" ha constatat el dirigent socialista, qui ha dit que el PSC encara està "sospesant" la idea d'afegir-se a la petició per crear una comissió d'investigació al Parlament per aclarir la relació entre el finançament de la fundació Trias Fargas de CDC amb el cas Millet.

Ja són tres els partits que donen suport a aquesta mesura, després que ERC hagi anunciat aquest diumenge que se suma a la petició d'ICV i PP.

Joaquim Nadal ha dit que els socialistes donaran una resposta "en els pròxims dies o pròximes hores" i que l'encarregat de fer aquest anunci serà el viceprimer secretari i portaveu parlamentari, Miquel Iceta. "Jo no avançaré res més, Iceta dirà el que ha de dir en el moment que ho hagi de dir", ha subratllat.

En una atenció als mitjans posterior a la inauguració del Parc de Rocafonda de Mataró, Joaquim Nadal ha fet esment de l'existència d'uns "apunts" que podrien "assenyalar amb el dit" unes "actuacions impròpies" i un "destí impropi" de determinats fonts de finançament del Palau de la Música. "Es tracta simplement d'aclarir-ho",  ha dit el conseller, qui considera que les informacions que han aparegut en els mitjans sobre aquest cas "són preocupants".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona