Política

El PSC visita avui més de 220 municipis per explicar les xifres del finançament

La campanya promocional dels socialistes també inclou anuncis als mitjans de comunicació i una web dedicada a l'acord

El PSC s'ha mobilitzat aquest cap de setmana per explicar als ciutadans de Catalunya l'acord sobre el nou model de finançament entre el govern i l'executiu espanyol que inclou diferents accions informatives i la implicació dels principals dirigents del partit per tot el territori.

Tal com va anunciar el portaveu i viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, aquest dissabte militants i càrrecs del PSC sortiran al carrer per explicar l'acord en més de 220 municipis.

En concret, en aquests actes del dissabte s'establiran més de 300 taules i es mobilitzaran més de 3.000 persones, amb presència destacada de consellers de la Generalitat, membres de la Comissió Executiva, diputats, alcaldes i dirigents territorials dels socialistes catalans. Així mateix, al llarg d'aquesta jornada d'acció al carrer, es repartirà informació sobre el balanç d'aquests anys de governs progressistes a Catalunya i també sobre l'acord pel nou model de finançament. Es tracta de díptics que explicaran quins ingressos addicionals representa, quan es preveu ingressar cada any i, en definitiva, quines són les novetats d'aquest acord que permetrà que Catalunya quedi, des del primer dia, per sobre de la mitjana.

Aquest desplegament, se suma a la campanya que el PSC ha començat en diversos mitjans de comunicació i que CiU ha criticat perquè no es fa esment als números.

Els socialistes catalans també han posat en marxa el web 'Nou acord de finançament' que permet cercar notícies sobre el nou acord, documents explicatius, articles d'opinió, a més de vídeos de rodes de premsa. De fet, es pot reproduir la roda de premsa completa del conseller d'Economia, Antoni Castells, d'aquest dijous explicant els resultats de l'acord.

Més campanyes
El PSC no és l'únic partit que portarà a terme una campanya explicativa. ICV-EUiA, per exemple, ja va anunciar que també en portaria a terme una titulada 'Amb el finançament, el poble de Catalunya ha guanyat'. CiU també va anunciar que en faria una altra però en aquest cas "l'objectiu és explicar perquè el pacte no compleix l'Estatut i argumentar què farà CiU si governa per tal que es compleixi en un futur".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.