Política

Problemes tècnics retarden fins dimarts la publicació del sumari del cas Gürtel

Tot i així el jutge instructor, Antonio Pedreira, dictarà avui dilluns una resolució que aixecarà parcialment el secret de sumari, tot i que les parts no hi podran tenir accés fins les nou del matí de demà

El contingut del sumari del cas Gürtel que el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) havia de fer públic aquest dilluns no es coneixerà fins dimarts per problemes tècnics en la comunicació amb les parts.

Tot i així el jutge instructor, Antonio Pedreira, dictarà aquest dilluns una resolució que aixecarà parcialment el secret de sumari, tot i que les parts no hi podran tenir accés fins les nou del matí d'aquest dimarts. Els advocats accediran al contingut a través d'un entorn web i ja se'ls hi estan comunicat les claus que hauran de fer servir.

S'espera que aquest aixecament de sumari suposi la publicació de 50.000 folis que havien quedat secrets.

S'espera que a través d'aquesta part de la causa es conegui una llista actualitzada d'imputats en aquest cas que relaciona el Partit Popular amb un cas de corrupció política liderada per Francisco Correa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.