Política

Partidaris i detractors de la Revolució Cubana es manifesten a Barcelona

La Revolució Cubana ha donat lloc avui a Barcelona a dues concentracions en els pols oposats davant el consolat cubà de la ciutat. Envoltats d'un fort dispositiu policial tot i que no superaven el centenar de persones, els manifestants partidaris del règim cubà i els anticastristes han intercanviat consignes i acusacions, però en cap cas hi ha hagut incidents. La manifestació havia estat convocada pels exiliats cubans a Barcelona, i després es va convocar una contramanifestació.

Els convocants de l'acte anticastrista acusen el govern de Raúl Castro de limitar la llibertat i els drets humans, mentre que els defensors del règim cubà defensen les millores socials que han comportat per al poble els 50 anys de revolució.

Entre els organitzadors de la manifestació contra el règim cubà hi havia formacions polítiques com el Partit Popular o Ciutadans. A l'altra banda del cordó policial, la manifestació a favor de la Revolució Cubana tenia el suport de partits polítics com Iniciativa per Catalunya-Verds, Esquerra Unida i Alternativa o el PSUC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.