Política

Zapatero, convençut que Sarkozy només va fer comentaris "positius" sobre ell

Treu importància a la polèmica generada pel mandatari francès, que va dir que el president espanyol no era gaire "intel·ligent"

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha tret importància a la polèmica suscitada per les declaracions de Nicolas Sarkozy en què suposadament qüestionava la seva intel·ligència i s'ha mostrat convençut que els comentaris del mandatari francès van ser "positius".

"Tinc una bona relació amb Nicolas Sarkozy i sé que tots els comentaris que hagi pogut fer sobre mi són positius", ha assegurat el president espanyol en una entrevista que surt aquest divendres al vespertí diari Le Monde.

"Aquesta qüestió ha creat una certa polèmica, però conec bé Nicolas Sarkozy", prossegueix Zapatero en l'entrevista, abans de precisar que el cap de l'Estat francès "sempre ha estat generós en la relació, i elogiós". Per aquest motiu, Zapatero considera que "no hi ha cap problema" ni necessitat de cap explicació.

Zapatero i Sarkozy es veuran cara a cara dilluns i dimarts que ve durant la visita oficial que el mandatari francès farà a l'Estat espanyol.

La polèmica va sorgir la setmana passada, quan el diari Libération va publicar una informació segons la qual Sarkozy hauria qüestionat la intel·ligència de Zapatero en una trobada informal amb un grup de parlamentaris francesos als quals, segons el rotatiu, va arribar a dir que el president espanyol "potser no és gaire intel·ligent".

Un cop creada la polèmica, l'Elisi va enviar un comunicat per desmentir oficialment les paraules atribuïdes al cap d'Estat francès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona