Política

Alberto Fernández Díaz reclama lleialtat a Nebrera i li recorda que ningú no és imprescindible

Política

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat "lleialtat" a la parlamentària del PP català Montserrat Nebrera. En una entrevista, el dirigent popular ha assegurat que els congressos provincials, que van finalitzar el passat cap de setmana, "han ratificat la cohesió interna del PP de Catalunya". El dirigent dels populars catalans ha declarat que "tothom és necessari i ningú és imprescindible". Per això, ha dit que Nebrera pot jugar el paper que desitgi dins del partit, però ha deixat clar que ha de ser amb "lleialtat" i buscant sumar.

D'aquesta forma, Fernández Díaz ha donat per tancada la divisió que en el sí del partit demostrada en el Congrés del PP del mes de juliol, en el qual Alícia Sánchez-Camacho va ser escollida presidenta del partit amb el 56,72% del suport dels compromissaris, mentre que Nebrera va aconseguir el 43,28%. De fet, abans que Madrid imposés la seva candidata, Fernández Díaz i Nebrera van arribar a un principi d'acord per formar una candidatura conjunta de cara al Congrés del Partit Popular de Catalunya. Els dos van oferir a Daniel Sirera que se sumés a aquesta llista, que van qualificar d'"integració". No obstant això, l'entesa entre Fernández Díaz i Nebrera no va durar.

Preguntat pel futur de la parlamentària, qui s'ha mostrat molt crítica amb la direcció del partit en el procés dels congressos, ha afirmat que serà el que ella desitgi. Segons Fernández Díaz, "el PP és un partit obert a aquelles persones que vulguin col·laborar i treballar". "Fins i tot", ha dit, "amb Nebrera", al temps que ha recordat "que va ser diputada abans que afiliada i això demostra la voluntat del PP català de comptar amb tothom sigui o no militant". "Tothom ha de tenir el seu protagonisme i la seva projecció en el sí del PP de Catalunya en el que no hi sobra ningú i hi segueix faltant gent", ha insistit.

Sobre les crítiques de Nebrera a la cúpula del PPC, ha ressaltat que quan un "és regidor i diputat és important ser notícia per l'activitat institucional i les propostes que fa i no pas per les crítiques al partit". "Mai he entrat en un procés de desqualificació dels rivals", ha assegurat.

Fernández Díaz ha assegurat que "qui ha sortit reforçat del període de congressos és el propi PP de Catalunya que està en condicions, des de la cohesió i la unitat, d'encarar les eleccions catalanes i municipals". De fet, s'ha mostrat convençut que el PP català tindrà "l'oportunitat de decidir novament al Parlament el futur Govern i els ajuntaments catalans començant per Barcelona". En aquest sentit, ha declarat que "ara el que toca és preparar i definir l'oferta electoral i l'aposta ideològica sòlida del PP".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.