Política

La CCMA es planteja "si val la pena" l'esforç realitzat per emetre Canal 9 a Catalunya

Política

Segons Mònica Terribas, directora de Televisió de Catalunya ,"cal valorar l'esforç que fa TV3 per poder emetre Canal 9 a Catalunya" després del tancament el passat 28 de novembre dels repetidors d'Alginet i La Llosa de Ranes, al País Valencià.

El tancament dels repetidors ha provocat que els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ja no es vegin a gran part de les comarques de La Ribera Alta i La Costera.

Així, la mateixa CCMA s'està plantejant si valen la pena els esforços "si no s'està preparat per assumir que les emissores es rebin a tots els territoris en igualtat de condicions". Un replantejament que afectaria a tots els passos que s'estan fent perquè el canal valencià es pugui veure a tot el Principat.

Canal 9 es pot veure a través de la TDT a Barcelona i la seva àrea metropolitana, però cada vegada és més difícil veure TV3 al País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.