Política

Otegi apel·la al "diàleg i la negociació" per resoldre el "problema política" del País Basc

Euskari

El dirigent de Batasuna, Arnaldo Otegi, ha abandonat cap a les 7.20 d'aquest matí la presó donostiarra de Martutene, on es trobava complint una pena de 15 mesos de presó per enaltiment del terrorisme, i ha reiterat la seva aposta pel "diàleg i la negociació" per "resoldre el problema polític que hi ha en aquest país".

Amb bon aspecte i somrient, Otegi ha estat rebut fora del recinte penitenciari per un centenar de simapatizants de l'esquerra abertzale entre els quals es trobaven dirigents com Tasio Erkizia o l'exsecretari general de LAB, Rafa Díez Usabiaga.

En una breu al·locució davant els nombrosos mitjans de comunicació congregats a la sortida de la presó, el dirigent abertzale ha enviat una "personalíssima abraçada" pels presos i els seus familiars. Alhora, ha assenyalat que, després dels seus 15 mesos a la presó, "continua havent desgraciadament un problema polític de fons en aquest país", que, segons la seva opinió, ""només es resoldrà a través del diàleg i la negociació".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.