Política

McCain anuncia que finalment acudirà al debat de candidats amb Obama

Estats Units

El debat entre els candidats a la presidència dels Estats Units, Barack Obama i John McCain, previst per a les tres de la matinada de dissabte (hora catalana) a Mississipí, es farà, finalment, ja que el republicà ha cedit i ha anunciat que hi anirà després d'haver-ne demanat l'ajornament. Per McCain, en moment no era adequat a causa de la crisi i per la manca d'acord sobre el pla de rescat financer proposat per George Bush.

Els negociadors demòcrates i republicans del Congrés havien anunciat un principi d'acord sobre el pla dijous al vespre (hora catalana). Tot i això, unes hores després, Richard Shelby, el senador republicà de rang més elevat al Comitè de Banca, va advertir: "No tenim acord. Encara hi ha moltes opinions".

L'oposició ve de la cambra baixa, on un grup de republicans s'oposen a una intervenció pública d'aquesta magnitud als mercats.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.