Política

El CAC avala el nomenament de Ramon Font com a president d'aquest organisme

Comunicació

El ple del Consell de l'Audiovisual Català (CAC) ha manifestat aquest divendres la seva opinió "favorable" al nomenament de Ramon Font com a president d'aquest organisme. El procediment exigeix que el Govern de la Generalitat proposi una persona per al càrrec de president i que, posteriorment, el ple del CAC faci pública la seva opinió "no vinculant" sobre això. En aquesta ocasió, la majoria dels consellers del CAC han valorat "positivament" la proposta del Govern, de manera que pròximament serà nomenat president de forma oficial.

Ramon Font substituirà en el càrrec Josep Maria Carbonell, que va anunciar la seva renúncia el passat 14 de gener, per dirigir la Fundació Digitalent, que té com a objectiu el foment de la innovació i la cultura digital.

En la trajectòria professional de Ramon Font destaca el seu pas per Ràdio Nacional d'Espanya, el seu període com a director de Televisió Espanyola a Sant Cugat (Barcelona) i el seu nomenament com a Secretari de Comunicació de la Generalitat.

Font, natural de Cervera (Segarra) i format a l'Escola Oficial de Barcelona, va ser responsable d'informatius de la Cadena Ser a Catalunya i director de RNE a Catalunya, abans de ser nomenat director de Televisió Espanyola a Sant Cugat. Després d'abandonar la direcció de TVE a Catalunya a sol·licitud pròpia, es va traslladar a Portugal, on va exercir de corresponsal de Catalunya Ràdio.

També va presidir l'associació de corresponsals estrangers a Portugal AIEP i va ser recompensat pel president portuguès, que li va atorgar l'Ordre de l'Infant Henrique, amb la qual premia als que presten serveis rellevants a Portugal i contribueixen a expandir la cultura portuguesa, la seva història i els seus valors. El 2006 va tornar a Catalunya per prendre possessió del càrrec de Secretari de Comunicació de la Generalitat, on va estar-hi sis mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Almenys 115 nounats han mort a la Franja des de l'inici de la guerra

barcelona
guerra a europa

Rússia protesta pel possible desplegament de caces F-16 a Moldàvia

barcelona
ORIENT MITJÀ

L’Iran rebutja les crides a evitar represàlies per l’assassinat de Haniyeh

BARCELONA
europa

Alemanya vol mantenir els controls a les fronteres contra la immigració

barcelona
àsia

L’exdirigent de Bangladesh serà jutjada per la violència durant les protestes

barcelona
guerra a europa

Kíiv assegura que el seu objectiu no és prendre el territori de la regió de Kursk

barcelona
política

El govern ratifica Macias i anuncia un nou comissionat de barris

barcelona
guerra a europa

Polònia manté oberta la investigació contra Pablo González

barcelona
política

El ministeri atribueix íntegrament als Mossos el fracàs de la detenció de Puigdemont

barcelona