Política

El nou president del PP a Barcelona convida els crítics a deixar el partit

Política

El notari Antoni Bosch ha estat escollit nou president provincial del PP de Barcelona amb el 90,16% dels vots emesos pels compromissaris, un acte d'"unitat" malgrat el qual ha recordat que les "portes" del partit estan obertes perquè surtin tots aquells que "no estiguin a gust".

A la sessió matinal de l'XI congrés del PP de Barcelona, el candidat Santiago Gotor, afí a la diputada Montserrat Nebrera, no ha pogut optar al càrrec de president provincial en no reunir els avals suficients, cosa que ha portat aquest sector crític a denunciar la "por" dels militants a les "represàlies" de la direcció del partit.

Finalment, Bosch ha estat l'únic a optar al càrrec, per al qual ha presentat 979 avals dels 1.113 compromissaris que inicialment havien d'assistir al congrés.

Bosch ha aconseguit el 90,16% dels vots vàlids emesos, amb 660 paperetes (319 menys respecte als avals que tenia), en una elecció en la qual han votat 747 compromissaris. També s'han registrat 72 vots en blanc i 15 nuls.

En el seu discurs d'agraïment, Bosch ha destacat la "unitat" exhibida per la formació i ha demanat "respecte per al partit".

"Aquest partit té les portes molt grans, per entrar però també per sortir... si alguna persona no se sent a gust", ha subratllat Bosch, que ha reclamat que no es faci "mal" a la formació.

Bosch ha llançat "tres compromisos amb tres dones": amb la presidenta provincial sortint, Dolors Montserrat, s'ha compromès a oferir "tota la sensibilitat i afecte per la labor ben feta"; a la president del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha promès "portar les nostres sigles al més alt (...) perquè el PP és un partit d'Espanya que ha de triomfar a Catalunya"; i a la seva dona, Marta, li ha ofert "el compromís per a mi més important, el meu compromís vital".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.