Política

Pujol: "Si, com diu Maragall, el govern no té un projecte de país, és que és un mal govern"

L'expresident de la Generalitat considera que el més greu és que Montilla accepti un conseller que digui que el seu executiu no té cap projecte

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha assegurat aquest matí que si, com diu el conseller d'Educació, Ernest Maragall, el govern no té un projecte de país, "és que és un mal govern".  Pujol, en una entrevista a RAC 1, ha considerat que l'afirmació de Maragall sobre que Catalunya està "fatigada" de tripartit és una percepció que evidencien les enquestes. Per l'expresident, "el més greu" és que José Montilla accepti tenir un conseller que diu que el seu govern "no té projecte de país".

Pujol no ha volgut parlar sobre si Ernest Maragall hauria de dimitir o no, i només ha volgut remarcar que qualsevol govern ha de tenir un projecte de país. "Sembla que l'únic projecte que deuen tenir és el de durar" fins a les eleccions, ha afirmat.

Sobre els diferents partits polítics que es podrien presentar a les pròximes eleccions, Pujol ha considerat que "la diversitat és bona", però ha alertat que pot "complicar la governabilitat del país".

Sobre Joan Laporta i la possibilitat que es presenti com a candidat a la presidència de la Generalitat, Pujol ha recordat que "tothom té dret a ser president de la Generalitat". A més, ha recordat que hi ha empresaris i artistes amb certa popularitat que han arribat a governar un país, tant a Europa com en d'altres continents. Amb tot, ha avisat que la política "no deixa de ser un ofici".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
amèrica del sud

Una missió de l’ONU denuncia persecució política a Veneçuela

barcelona
Política

Turull demana a ERC que es disculpi per les accions contra Junts de l’estructura B

barcelona
Política

Acord per desbloquejar la Llei de l’ELA

barcelona
política

El “mateix” finançament arreu de Sánchez fixa “l’horitzó ambiciós” per a Romero

barcelona

Escòcia vol recuperar l’esperit del 2014

Londres
Estats Units

Una campanya tacada per la violència

Los Angeles
Eduard Díaz
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de Llagostera (ERC)

“L’equip de govern viu de les rendes del mandat anterior”

Llagostera
Christopher Carnie
Representant a Catalunya de Europe for Scotland

“El referèndum va ser un dia d’orgull”

Barcelona
estats units

El pressumpte assassí de Trump, acusat de possessió d’armes de foc

barcelona