Política

Bermejo admet que la seva cacera va ser "inoportuna"

El ministre espanyol de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, ha reconegut avui que la cacera en la qual va coincidir a Jaén amb el jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón "probablement" va poder ser "inoportuna", si bé ha lamentat que el PP estigui intentant elevar l'esmentada trobada "inoportuna" a la categoria de "problema institucional".

En roda de premsa a Sevilla, el titular de Justícia ha criticat en aquest sentit que el PP intenti "transformar" la trobada a Jaén "en una conspiració", ja que, segons el parer del ministre, "això només passa quan algú va tan desesperat que necessita una cortina de fum espessa".

Per Fernández Bermejo, actualment s'està assistint a un enfrontament "com mai s'havia conegut" en el PP, tot i que aquesta "lluita interna", segons ha apuntat el ministre, l'han d'explicar des de l'esmentat partit, ja que "el denunciant és membre del PP, sembla que els denunciats també", així com "els que conspiren per Madrid i es persegueixen".

"Hi ha un problema molt greu que és que aquell que dispara contra el jutjat central 5 ho fa per tapar greus problemes de corrupció", ha dit Bermejo, que ha assegurat que "contra la corrupció el que cal és fer pinya amb la justícia i no posar una cortina de fum per intentar salvar les pròpies mancances". "Arreglin els seus problemes per ajudar-nos a arreglar els problemes del país com les crisis", ha sentenciat.

Alhora, en relació amb la cacera també ha assenyalat que "s'està pretenent vendre que allà va passar alguna cosa que no havia de passar" i "una cosa és que una cosa no és oportuna i una altra falsejar la realitat". "En la trobada entre el jutge i el ministre hi havia unes 50 persones", ha prosseguit Bermejo, que ha informat que la cacera del dissabte 7 de febrer va costar 1.000 euros que va pagar de la seva butxaca i a la de diumenge hi va acudir per invitació del propietari de la finca.

Finalment, ha demanat al PP que no utilitzi "el que no dóna per tant per tapar les pròpies vergonyes" i que arreglin "els seus problemes" ja que "mentrestant no s'està ajudant a sortir de la crisi".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.