Política

UDC creu que el PSC signarà la seva "acta de defunció" si vota a favor dels Pressupostos

Pressupostos Generals de l'Estat

El secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha manifestat aquest dilluns que el PSC signarà la seva "acta de defunció" com a partit independent del PSOE si vota a favor dels pressupostos generals de l'Estat (PGE), i ha demanat a ERC que utilitzi la seva influència per evitar-ho.

En roda de premsa, Pelegrí ha opinat que si els socialistes voten a favor dels comptes, "ja no serà creïble que el PSC no sigui un partit vinculat al PSOE". "Deixarà de dir-se PSC per passar a dir-se PSOE", ha indicat.

Ha preguntat on està la que va ser cap de llista del PSC a les generals, la ministra de Defensa, Carme Chacón, la "gran desapareguda" del debat del finançament de Catalunya. Ha recordat que ella mateixa es va mostrar disposada a trencar la disciplina de vot del PSOE en un debat abans de les eleccions. "Ara és el moment", li ha dit.

Pelegrí ha exigit responsabilitats a Chacón, "com a partit i com a ciutadà", ja que està incomplint les promeses que va fer en campanya electoral. Ha dit que no vol ni imaginar que Chacón aconsegueixi una Vicepresidència del Govern com a contraprestació al seu suport al PSOE en aquest assumpte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.