Política

Duran i Lleida, convidat per Zapatero a acompanyar-lo a l''Esmorzar de l'Oració'

El portaveu de CiU al Congrés assistirà a aquest acte multitudinari a Washington el proper 4 de febrer

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, serà un dels convidats que s'endurà el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, al 'National  Prayer Breakfast' (Esmorzar de l'Oració) que se celebrarà a Washington el proper 4 de febrer.

Zapatero, actual president de torn de la UE, ha estat convidat pel president nord-americà, Barack Obama, a l'esmorzar anual que convoca The Fellowship Foundation, una organització cristiana. Es tracta d'una trobada multitudinària que congrega polítics i personalitats de diversos àmbits socials i compte amb dos oradors principals, el president nord-americà i aquest any, el president espanyol.

Segons fonts d'Unió Democràtica, Duran i Lleida, hi assistirà ja que és el president de la Comissió d'Afers Exteriors del Congrés i per tant, clau en les relacions internacionals de l'Estat.

A més a més de Duran i Lleida, Zapatero convidarà tres personalitats més a viatjar amb ell als Estats Units. Tot i que ni el president ni cap membre de l'executiu espanyol ha volgut desvetllar cap nom, també els acompanyaria el director del diari El Mundo, Pedro J. Ramírez, segons publica avui el diari 'Público'.

Altres oradors convidats pel president nord-americà de torn han estat el primer ministre britànic Tony Blair, l'any passat, el cantant d'U2, Bono, al 2006 i la Mare Teresa de Calcuta al 1994.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.