Política

Puigcercós vaticina que el 2010 serà l'any en què es posarà rumb a la independència

Es fixa com a objectiu formar part de la UE i les Nacions Unides amb veu pròpia

El candidat d'ERC també està en campanya. Joan Puigcercós va augurar dimecres que el 2010 serà l'any de "llevar l'àncora i posar rumb" cap a la independència dels Països Catalans. En aquest sentit, el cap de llista republicà a les properes eleccions creu que no és important que la sentència sobre l'Estatut que faci el TC sigui positiva o negativa perquè considera que la via estatutària està esgotada. Diu que el seu partit el 2010 aposta per treballar "descaradament" per aconseguir la independència dels Països Catalans.

De visita a Palma per participar en els actes de la Diada de les Illes Balears, Joan Puigcercòs també va fer referència als casos de corrupció que afecten la classe política de l'illa.

El president d'ERC va mostrar el seu suport a les persones d'Esquerra que van deixar els seus càrrecs per aquesta situació, però va afegir que cal "tallar" amb la corrupció i no ser còmplices d'un govern corrupte. Puigcercós també va fixar com a objectiu per al 2010, any electoral, "estar a Copenhaguen", formar part de la UE i les Nacions Unides amb veu pròpia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.