Política

Bush afirma que un alto el foc a Gaza ha de garantir que Hamàs no pugui tornar a llançar coets

Franja de Gaza

El president dels Estats Units, George Bush, ha assegurat aquest dilluns en relació a la invasió israeliana de la Franja de Gaza que "comprèn" el desig d'Israel de defensar-se, al temps que ha insistit que qualsevol acord d'alto el foc a la zona de guerra ha de comportar condicions que assegurin que Hamàs "no utilitzarà Gaza per llançar coets" sobre Israel.

Bush ha considerat les iniciatives diplomàtiques que busquen un cessament de les hostilitats com una "noble ambició", però ha volgut deixar clar que per assolir aquesta fita cal "evitar que la crisi es torni a reproduir". Així mateix, el president dels Estats Units ha considerat "comprendre" la necessitat d'Israel a defensar-se "ja que ha estat Hamàs qui ha causat la situació actual a Gaza". Tot i això, Bush assegura que als Estats Units hi ha "inquietud" per la "crisi humanitària" a la Franja de Gaza.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.