Política

Un atemptat talibà a Kabul mata 6 soldats italians i 10 civils afganesos

L'explosió ha afectat dos vehicles blindats de la Força Internacional d'Assistència a la Seguretat de l'OTAN

Un mínim de deu civils afganesos i sis soldats italians han mort i més de 50 persones han quedat ferides com a conseqüència de l'atemptat suïcida amb cotxe bomba perpetrat aquest matí al pas d'un comboi de l'OTAN a prop del barri diplomàtic de Kabul, segons ha informat el ministeri afganès de Defensa. L'atemptat ha estat reivindicat per un suposat portaveu dels talibans.

El portaveu del ministeri, Zaher Azimy, ha precisat que 52 civils han resultat ferits. Per part seva, fonts del ministeri de Defensa italià han dit, en condició d'anònim, que sis soldats transalpins han mort i tres més han resultat ferits de gravetat.

L'explosió ha arribat a dos vehicles blindats d'escorta del tipus Linx de la Força Internacional d'Assistència a la Seguretat (ISAF) de l'OTAN, que es traslladaven des de l'aeroport a les seves bases a la capital afganesa, han precisat aquestes fonts en condició d'anònim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.