Política

ERC destinarà els 60.000 euros que rebrà ara de Losantos a entitats a favor del català

El radiofonista va afirmar en un article a 'El Mundo' que el partit de Puigcercós tenia armes que podia utilitzar contra els seus adversaris

ERC destinarà els 60.000 euros que rebrà del periodista Federico Jiménez Losantos a entitats a favor de la llengua catalana, segons han confirmat fonts del partit. Losantos haurà d'indemnitzar la formació de Joan Puigcercós amb 60.000 euros en concepte de danys i perjudicis per haver acusat Esquerra, en un article al diari El Mundo, de tenir a les seves seus armes que podrien utilitzar contra els seus adversaris polítics.

La sentència condemna Losantos a publicar al mateix diari la resolució judicial i a fer-se càrrec de tots els costos del procés judicial. L'article va ser publicat el 4 d'octubre del 2007 amb el títol de Requisa de armas.

El jutjat de primera instància número 17 de Barcelona ha desestimat el recurs interposat per Losantos a la sentència. La sentència condemna Losantos per haver comès una "intromissió il·legítima" en l'honor d'ERC i dels seu dirigents, militants i simpatitzants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.