Política

Detingut a Santa Coloma Gramenet un quart presumpte terrorista vinculat a Al-Qaida

La Policia Nacional ha detingut a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) una quarta persona suposadament relacionada amb l'Organització Al-Qaida a les Terres del Magrib Islàmic, la mateixa a què presumptament estaven vinculats els altres tres detinguts aquesta setmana a Barcelona.

El quart detingut és Abdellatif Zeharaoui, de 29 anys, tot indica que integrant de la mateixa cèl·lula que els altres tres arrestats, Mohammad Laksir, de 23 anys, Moulay Lahoucine Miftah Idrissi, de 27, i Mohammad Akazim, de 32, per a qui el jutge ja ha decretat presó provisional sense fiança.

Zeharaoui va ser arrestat a última hora d'ahir a Santa Coloma de Gramenet, mentre que els altres tres suposats marroquins vinculats amb Al-Qaida van ser arrestats dimarts als districtes de Ciutat Vella, Nou Barris i Sants-Montjuïc de Barcelona.

L'operació, que la Policia dóna per tancada després d'aquesta quarta detenció, ha estat feta per agents de la Comissaria General d'Informació i de la Brigada Provincial d'Informació de Barcelona.

Les detencions d'aquestes quatre persones s'han produït per les ordres internacionals de detenció per a l'extradició, formulades per les autoritats marroquines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.