Política

El PP retalla diferències i es situa a 2,3 punts del PSOE en intenció de vot, segons el CIS

Si demà se celebressin eleccions generals el PSOE obtindria el 39,7% dels vots, el PP el 37,4%, IU-ICV el 5,5%, CiU el 3,1 % i ERC 2,1% segons el baròmetre del CIS fet públic aquest dijous al migdia. El PP segueix per sota del PSOE tot i que retalla distàncies respecte a l'última intenció de vot feta publica el juliol. CiU puja dues dècimes i ERC també augmenta en intenció de vot amb el mateix ritme que la federació.

Pel que fa als líders polítics, José Luís Rodríguez Zapatero és el més ben valorat, seguit de Gaspar Llamazares i el representat de CiU a Madrid, Duran i Lleida. En quart lloc està Josu Jon Imaz (PNB) que avança a Mariano Rajoy, que queda en cinquena posició.

Sobre la feina feta pel govern espanyol, un 42% dels enquestats la valoren com a regular i un 32% qualifiquen de regular la tasca del PP al capdavant de l'oposició. Segons les dades del CIS el principal problema que afecta l'estat és l'atur, que desbanca el terrorisme.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.