Política

El PP torna a demanar que compareguin Castells i Nadal després de la querella de la fiscalia contra Millet

La fiscalia ha demanat la citació com a testimoni del conseller d'Economia i els populars creuen que aquesta notícia obliga a revisar la llista de compareixents

El PP a Catalunya ha tornat a demanar aquest dimecres que el conseller d'Economia, Antoni Castells, i el de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, compareguin al Parlament en la comissió d'investigació sobre les irregularitats detectades en la gestió del Palau de la Música. La petició arriba després que la fiscalia de delictes urbanístics de Barcelona hagi presentat una querella criminal per tràfic d'influències i apropiació indeguda contra Fèlix Millet i Jordi Montull per la construcció d'un hotel prop del Palau de la Música. Segons la fiscalia, l'operació es va fer amb un conveni firmat el març del 2006 amb el conseller Castells, que el va firmar sense tramitar els "informes jurídics perceptius".

Els populars destaquen en aquesta petició al president de la comissió d'investigació, Pere Vigo (ERC), que la fiscalia "ha presentat una nova querella contra Millet acusant-lo en aquesta ocasió de tràfic d'influències per les seves relacions amb membres del govern en relació a l'actuació de la requalificació urbanística per construir un hotel al costat del Palau de la Música".

Segons el PP, aquesta informació té al seu parer "una importància rellevant i destacada que obliga a revisar la relació de compareixents que han de contribuir a aclarir les irregularitats detectades en el Palau de la Música".

A més de la de Castells i Nadal, el PP també ha demanat les compareixences de l'exprimer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona en l'època de Joan Clos, Xavier Casas, i el tinent d'alcalde d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Ramon García-Bragado, que també vol interrogar la fiscalia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona